Aether 122

Aether 122, met inhoud

Het januarinummer van ‘Aether’ kunt u al in de kerstvakantie lezen. We lichten voor de gelegenheid zelfs twee artikelen uit op de website: een over de herontdekte musical uit 1953(!) van Toon Hermans en het andere staat stil bij de 75e geboortedag van Rogier van Otterloo.
Verder beschrijft onze aanstaande eindredacteur Bas Nieuwenhuijsen de opkomst en neergang van de Media Academie voor radio- en tv-makers. Vraagt Co de Kloet zich af waar de kunstschatten van de VARA zich bevinden. Belicht Hans Knot de tv-registratie van het huwelijk van prinses Beatrix en Claus van Amsberg. Gaat Leo Boudewijns in op de vraag of klassieke muziek op tv zo veel uitleg behoeft. Beziet Arno Weltens de koninklijke kerstboodschap met een historische bril. En presenteert Fred Bredschneyder zijn tweede in een reeks artikelen over het leven van auteur en regisseur Willy van Hemert.
Maar dat is nog lang niet alles…!

Co Snel bracht zondag 15 januari 2017 (12u) en woensdag 18 januari 2017 (22u) Aether 122 tot klinken in zijn RTi Hilversum-programma Studio Hilversum.

Bekijk de uitzending op YouTube.

Aether 122, januari 2017